• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
El mejor clima del mundo

EEN WARE SPA IN DE BUITENLUCHT

Zachte temperaturen, veel zon, zuivere zeelucht en het beste thermale en medicinale minerale water dat er bestaat. Het klimaat van de Canarische Eilanden staat in heel de wereld bekend om zijn heilzame eigenschappen die zich in de therapeutische hulpbronnen bevinden, met name in de vier elementen die in deze natuurlijke spa aanwezig zijn: water, lucht, zon en aarde.

Ontdek hoe u ze optimaal kunt benutten en leer meer over de natuurlijke therapieën die u hier kunt ondergaan om u lichamelijk en geestelijk te vernieuwen en te genieten van een optimaal welbevinden.

El mejor clima del mundo
BADEN

IN ZEE

Een onderdompeling in schoonheid en welzijn

Het zeewater, en met name dat van de Atlantische Oceaan, bevat alle 89 elementen die in ons organisme aanwezig zijn en daarnaast nog vitaminen en micro-organismen die antibacteriële en hormonale stoffen afscheiden. De menselijke huid is in staat al deze stoffen op te nemen en te benutten.

Baden in zee verbetert dus huidproblemen, zoals acné, dermatitis en wonden, helpt bij de afvoer van gifstoffen en zorgt voor ontspanning.

 

 

Blijf gedurende ongeveer 15 à 20 minuten in het water zodat de huid de heilzame elementen kan opnemen en laat de huid aan de lucht drogen. Neem hierna een douche en breng zonnebrandcrème aan.

El mejor clima del mundo

LUCHTBAD

Een heilzame spray voor het organisme

De zeewind zit boordevol minerale zouten en negatieve ionen die een gifneutraliserende en ontspannende werking hebben. Het is bevorderlijk voor het ademhalingsstelsel en voor de huid die wordt gevoed en gehydrateerd.

Wandel ten minste een half uur per dag langs de waterkant. Adem om de vijf minuten diep in om uw longen met lucht te vullen.

El mejor clima del mundo

ZONNEBAD

Een injectie vitamine D

Ons organisme produceert vitamine D op natuurlijke wijze wanneer de huid aan de zon is blootgesteld. Vitamine D is noodzakelijk om calcium op te kunnen nemen en voorkomt osteoporose en andere ziekten, zoals multiple sclerose, hoge bloeddruk, spierpijnen en zelfs borsttumoren. Bovendien stimuleert het zonlicht de afscheiding van endorfinen, de stof die verantwoordelijk is voor het gevoel van welbevinden, en heeft een positief effect op bepaalde huidaandoeningen.

Michael Holick, wereldwijd erkend deskundige op het gebied van vitamine D, adviseert ongeveer 20 minuten zonnen zonder bescherming en vervolgens zonnebrandcrème aanbrengen of in de schaduw blijven. Deze blootstellingstijd wordt met een betere geestelijke en fysieke gezondheid geassocieerd.

El mejor clima del mundo

ZANDBAD

Een vernieuwende behandeling

Het zand van het strand is doortrokken van de heilzame stoffen van het zeewater. Het lichaam bedekken met een laag zand is dan ook een ware schoonheids- en gezondheidsbehandeling die in veel schoonheidscentra wordt toegepast. Het door de zon verwarmde zand van de zandbaden heeft een sterk geneeskrachtige werking bij reumatiek, gewrichtsontsteking, zenuwpijnen en zwaarlijvigheid. Het is tevens een uitstekend natuurlijke peeling en de beste ondergrond om te wandelen en de voeten, benen en dijen te oefenen.

Wrijf armen en dijen met nat zand in om de poriën schoon te maken, de huid te peelen en de celvernieuwing te stimuleren. Graaf u zo’n 15 à 20 minuten in het zand in of wandel over nat zand.

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: