• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
Aguas limpias y baños revitalizantes todo el año

HELDER WATER EN VERKWIKKENDE BADEN HET HELE JAAR DOOR

De Canarische Eilanden baden in het water van de Atlantische Oceaan, dat met name rijk aan natrium is. Het is een van de beste thermale wateren ter wereld en vanwege het vulkanische karakter van de Eilanden bezit het bovendien enkele uitstekende medicinale minerale eigenschappen.

De Canarische Eilanden zijn dan ook een ideale plek voor behandelingen met thalasotherapie, die gebruik maken van zeewater en andere zeeproducten, zoals algen en modder. Deze behandelingen, in combinatie met blootstelling aan buitenlucht en zonnestralen om de gezondheid te verbeteren, bevorderen de ontgifting van het lichaam, verbetert de werking van maag en darmen, stimuleert de bloedsomloop en verlaagt het ritme van de hartslag.

Bovendien is het zeewater rond de Canarische Eilanden uitstekend van kwaliteit en worden de stranden beschouwd als ware spa’s in de buitenlucht. Daarom zijn ze met talloze blauwe vlaggen onderscheiden, het Europese keurmerk dat garandeert dat het water schoon is en voldoet aan alle milieu-eisen en bepaalde andere eisen.

el mejor clima del mundo

ZEEWATER BEVAT

Zeewater bevat alle 89 elementen die in ons organisme aanwezig zijn en scheidt antivirale, antibacteriële en hormonale stoffen af.

el mejor clima del mundo

THALASOTERAPIE

De behandelingen van de thalasoterapie verschaffen waardevolle mineralen zoals jodium, calcium, fosfor, kalium, magnesium, koper, zink, fluor, silicium… naast vitaminen, aminozuren en andere stoffen die de gezondheid beschermen en het verouderingsproces vertragen.

el mejor clima del mundo

BADEN IN ZEEWATER

Het baden in zeewater bevordert de afvoer van vloeistoffen, voorkomt slapeloosheid en is zeer doeltreffend tegen huidaandoeningen zoals dermatitis, acné, psoriasis, wonden…

el mejor clima del mundo

DE ZEELUCHT

Aan de kust is de zeewind geladen met negatieve ionen die een ontgiftende werking hebben en u ontspannen. Deze lucht is boordevol minerale zouten en werkt als een spray die een gunstig effect op het ademhalingsstelsel en de huid heeft.

El mejor clima del mundo
REIS DOOR DE

GESCHIEDENIS

ONTDEK
El mejor clima del mundo
OBSERVEER HET HEELAL

HELDERE HEMELS

NEEM ZE WAAR
El mejor clima del mundo
DE MENING VAN DE

EXPERTS

ZIE INTERVIEW

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: